Bookmark and Share

Forhandler salgs- og leveringsbetingelser

Denne webshop ejes og drives af:


Viva Energi A/S
Anelystparken 43B
8381 Tilst
Tlf. 70 22 70 40
info@vivaenergi.dk
CVR nr.: 29822441

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer til vores forhandlere (B2B). Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og Viva Energi A/S (erhvervsbetingelser).

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Viva Energi A/S anses for sket, når du har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker oftest med Postdanmark eller Danske Fragtmænd. Forsendelsestiden er normalt 1-2 dage fra ordrebekræftelsens afsendelsesdato.

 

Priser

Alle pris er angivet i DKK. Når du har gennemført forhandler login, er alle priser på hjemmesiden opgivet uden moms. Uden login er alle slutbrugerpriser inkl. 25 % moms.

 

Betalingskort der modtages

Betaling kan ske med de viste kort over indkøbskurven, og er:

Dankort /VisaDankort
Visa
Visa Electron
MasterCard
Maestro
V Pay
JCB
American Express

 

Fortrydelsesret

Som forhandler har du som udgangspunkt ingen fortrydelsesret, men vi tilbyder 8 dages fortrydelsesret.
Ved evt. aftalt returnering, skal varen altid returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget, og i original emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi yder ikke returret på specialtilpassede dele, og på komplette solcelleanlæg, som vi har leveret og monteret.
 

Risikoen for vareforsendelsen

Risikoen for varer købt af Viva Energi A/S overgår til dig som forhandler på leveringstidspunktet.
 

Reklamationsret

Hvis ikke andet er nævnt på faktura, denne hjemmeside, prislister eller andre betingelser mellem Viva Energi og forhandler, så yder vi 6 måneders garanti, og efterfølgende 18 mdr. reklamationsret, hvor slutbruger har bevisførelsen for at varen var defekt fra starten (Alm. købelovsbestemmelser).
På udvalgte varer yder producenten en længere reklamationsperiode, hvilket vil fremgå af fakturaen. For disse produkter formidler vi evt. reklamationssager de første 2 år. Hvis du herefter ønsker at udnytte den forlængede periode, skal du som udgangspunkt selv tage kontakt til producenten.
Hvis der er en fejl eller mangel ved produktet, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Viva Energi A/S. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
 

Dokumentation og vejledning

Ved mere avancerede varer medfølger produktbeskrivelser eller brugervejledninger. Vejledningerne leveres som oftest på dansk, men kan i nogle tilfælde være på engelsk.
Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning om brug af varen eller montage af anlæg, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan også med fordel benytte vores supportsider, som er tilgængelige 24 timer i døgnet.
Viva Energi A/S indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.